Handelsbetingelser – Event Hadsund

Event Hadsund
CVR: 39173182
C/O Søren Hjelm Hansen Nebstrupvej 32
8970 Havndal

Opdateret den 29. april 2022 og gælder for alle køb efter denne dato.

Betaling

Betalingen sker via MobilePay Online, Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB Cards eller American Express. Betalingerne administreres af ePay.

Købssummen trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Event Hadsund krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til NETS/Bambora, og Event Hadsund gemmer ikke dine kortoplysninger.

Priser
Der opkræves ikke moms på billetter købt hos Event Hadsund. De viste pris er altså ikke pålagt moms.

Forsendelse
Din billet sendes til den oplyste e-mail adresse, umiddelbart efter købet er gennemført. Billetten er forsynet med en stregkode, som sikre at den kun kan anvendes en gang.

Aflysninger / Fortrydelse
Ved aflysning eller fortrydelse af køb, refunderes billettens pris.
Billetgebyr refunderes ikke. Beløbet refunderes, med mindre andet er aftalt, til det betalingskort der er anvendt ved købet.

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 STK. 2 NR. 12, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Reklamationsret
BILLETTER TIL EVENTS ARRANGERET AF EVENT HADSUND, ER IKKE OMFATTET AF REKLAMATIONSRET

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn
Adresse
Tlf.nr.
Mailadresse
Betalingsoplysninger

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Inka Group ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Ordreoplysninger opbevares hos UnoEuro. Formålet er at efterkomme regnskabslovens krav om opbevaring af disse data i 5 år

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle disse databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.
Tre af disse databehandlere, MailChimp Inc., Google LLC. og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.
Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active
Kopi af Mailchimp’s (The Rocket Science Group LLC) certificering kan findes her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Den dataansvarlige på Event Hadsund er formand, Lars Harbo.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os via kontakt formularen.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?
Vi anvender dine personoplysninger til følgende:

  • Opfyldelse af vores salgsrelaterede forpligtelser: Det omfatter opfyldelse af vores forpligtelser over for dig som kunde, herunder levering, relevant service, kundeopfølgning og besvarelse af spørgsmål samt opfyldelse af vores forpligtelser i henhold til gældende lov.
  • Relevante råd samt tilbud til dig om opfølgning og tilbud: Vi vil benytte dine personoplysninger til at give dig relevante råd, opfølgning og tilbud på produkter og tjenester relateret til det, du allerede har købt hos os.
  • Hvis du kontakter os via telefon: Afhængig af hvad henvendelsen drejer sig om, og hvordan du kontakter os (via telefon, email), vil vi have behov for at vide, hvem du er, hvilket produkt du har købt, din adresse eller dit telefonnummer. Vi vil indhente de oplysninger, vi skal bruge for at hjælpe dig.
  • Videreudvikling af tjenester og sikker drift: For at kunne videreudvikle vores tjenester og drive hjemmesiden på en god og forsvarlig måde er vi bl.a. afhængige af at kunne producere statistik om sådan noget som trafik, køb og adfærd på hjemmesiden. Vi vil også kunne få brug for at få viden om svindel og at træffe foranstaltninger for at forhindre dette. Til disse formål vil vi så vidt muligt basere os på aggregerede data.
  • Markedsføring: Hvis du eksplicit har givet samtykke til det, vil vi benytte de personoplysninger, vi har om dig, til at sende dig tilbud og informationer om vores produkter. Vi bruger i den forbindelse bl.a. de informationer, vi har om dine tidligere køb, for at give dig tilbud, du efter vores mening kunne være interesseret i. Du kan når som helst give os besked om, at du ikke længere ønsker denne type henvendelser.
  • Kampagner og konkurrencer: Hvis du vælger at deltage i en konkurrence, kan du blive bedt om at angive personoplysninger såsom navn, adresse og/eller telefonnummer. Formålet er at kunne identificere dig, hvis du eksempelvis vinder en præmie.
  • Brug af eksterne leverandører: Hvis du bestiller eksterne tjenester, vil kontaktoplysninger og andre relevante oplysninger, vi har registreret om dig, kunne blive udleveret til leverandøren.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os her. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr